Wednesday, 7 September 2016

HELLO YEAR 4, SEMESTER 7


Assalamualaikum semua,

This gonna be my very first entry for the beginning of my final year in UUM. Fuhhhh berdebar rasa nak menghabiskan sisa hidup di bumi Sintokyo ni. 

Sengaja balik awal, nak ambik mood dulu, haha. Malam sambutan Kemerdekaan ke-59 di Pusat Sukan bersama pelajar-pelajar baharu intake September ni.


Spend time dengan yang tersayang sebelum masing-masing sibuk dengan kelas.


So, untuk semester 7 ni aku ambik empat subjek - Career Management, Strategic Management, Seminar in Human Resource Management dan Introduction to Writing. Writing ni actually paper 1000 Bahasa Melayu penulisan yang menjadi penyelamat untuk dapat A insyallah. Rasa macam berat jugak even ambik empat subjek saja sebab assignment, case study memang banyak. First day kelas pun lecturer dah buat serious, mana tak ketar lutut beb. 


Tempat intern pun tak cari lagi ni. Aihhhh sis serabut la. Semoga semuanya baik-baik je la. Hari Khamis ni dah kena present untuk subjek Strategic Management, 10 marks tu tak kelakar ok. Huhu may Allah ease everything. 

So kepada yang dah start sem baru tu, selamat ke kelas dan mengadap asaimen yang bakal menghantui hari-hari indah kita. Semoga kita tabah! 

Bye





No comments:

Post a Comment