Sunday, 1 May 2016

MIDNIGHT MOVIE DATE

Assalamualaikum semua. Aiyoookk lamanya sis tak update blog. Ni lah ayat cliche yang akan digunakan setiap kali nak taip new entri, haha. Ok back to my main point, malam Sabtu haritu ber-movie date sikit dengan my geng. As one of Steve's fan yang sangat mengagumi watak dia, kitorang decide untuk tengok Captain America Civil War. Untuk lebih rare kita tengok midnight lah kan 12.50 am. 


Joe with his Gfs..hiks


Wif pretty Kak Farah. Kalau jalan sebelah dia jadi tenggelam lah i, hehe


Sementara tunggu movie, masuk Sam's Groceria dulu. Suka kedai ni sebab banyak barang luar, kemas and nampak ekslusif.


Makan dulu, Ekceli petang tadi pergi beli barang-barang untuk program yang akan berlangsung 7hb Mei nanti. Hope that everything's gonna be okay la.


Baru pukul 11, movie lambat lagi so kitorang night walk sikit kat bawah area Menara Alor Setar 


Kemain bercahaya muka orang belakang kan, haha


Yes,, walau apapun yang jadi i'll always be by your side cewahhhhh. #TeamCap

So overall memang interesting, tak rugi tengok and for sure lepas ni ada sambungan lagi pasal Spiderman pulak..huu. So lepas tu terus gerak balik UUM and sampai pukul 4.30 camtu. Tak mampu dah nak berjaga lagi, letih oi.

Ok guys, proceed for my next entry k. Bye! 



No comments:

Post a Comment