Sunday, 1 May 2016

LAST NIGHT AT ULU LEGONG HOT SPRINGS


Assalamualaikum. Ok guys, sambung kat sini pulak hope anda tak bosan membaca hehe. So, semalam secara tak lansungnya si Zana ajak pergi Kolam Air Panas Ulu Legong kat Baling tu. Serious la you, tengah malam pulak tu. Aku on je lah sebab tak pernah touch down situ lagi kan. Gerak dari UUM pukul 11.15pm and sampai sana lebih kurang pukul 1.30. Huu jauh jugak perjalanan dengan jalan yang gelap kat area Sik sana tu. 


RM6 untuk orang dewasa. Memang 24jam bukak, so kalau kau nak melenjan berendam ke tido dalam kolam tu sampai esok pun takpa, haha. Tapi semalam ramai sangat orang yelah cuti Hari Pekerja pulak esoknya. 

As usual with my hot chics, haha si Daus ni di mana ada kami di situ ada dia.


Lepas berjam-jam berendam mau tak bunyi perut ni. Makan jap, but please abaikan si mulut muncung tu, kahkah


Kalau hari Isnin masih cuti, memang tak balik lagi ni. Tah-tah sampai ke Penang pulak jadinya, hehe. So sampai je bilik dah pun pukul 7 pagi, sambung tido sampai tengahari. Opsss haha letih kan.. 

Till then, adious!

No comments:

Post a Comment