Saturday, 5 March 2016

HRMC SHORT GATHERING


Assalamualaikum semua. Nak update sikit event hari ni. Petang tadi mantan-mantan MT dan Exco HRMC UUM 2014/2015 ada buat short gathering which more to makan-makan. Event kitorang tadi bertempat di Dee Dee Thai Restaurat yang terletak betul-betul belakang Aman Central Mall. Saja plan nak jumpak macam ni since ramai dah keluar kelab dan ada lebihan duit daripada program kelab untuk semester lepas. 





Set lunch yang kitorang makan tadi not bad la..cuma kari ikan tu agak pedas sikit, huu


But still, ada dua tiga orang yang tak dapat join and Dr Siti pun tak dapat hadirkan diri sebab ada bengkel dengan dekan.


Pose ala ala Che Ta like usual.. hehe 


Masuk Uniqlo window shopping n bergambar depan cermin je..haha


Tenkiyu Zana belanja kitorang aiskrim RM1  :-p

Tahu la hari ni duit PTPTN masuk, semua pakat serbu mall. Tapi aku ni dok pusing-pusing satu Aman Central ni kemain lagi, tapi baju nak pi Hatyai minggu depan satu pun tak dapat lagi. Haihhh..perempuan...huhuu don't be like Masmida yang cerewet ni..
Pukul 9 kitorang gerak balik UUM sebab ada orang lain pulak yang nak guna kereta yang kitorang sewa ni. 

Ok guys tu saja nak update hari ni. Till then...






No comments:

Post a Comment