Monday, 29 February 2016

HELLO SEMESTER 6


Assalamualaikum wbt.. Hai rakyat jelata sekalian. Sudah lama beta tak menaip di sini..hampir sebulan agaknya. Mungkin dh boleh tutup akaun blog ni..huhu. 

Ok back to main topic. Sedar tak sedar dah semester 6 pun aku kat UUM ni, bersamaan tahun ketiga daripada empat tahun kesemuanya. Frankly, first week kat sini be like minggu ke berapa dah. Semester yang agak tough bagi aku berbanding yang sebelumnya. Tapi apapun sem yang kena ambik subjek Financial Management memang aku tak dapat nafikan gelora dijiwa nak menghadam subjek ni. Banyak sungguh dugaan, huu. 

So, untuk semester ni as always aku ambik 6 subjek jugak. Research Methodology, Change Management, Management of Training for Trainers, Occupational Safety and Health Management (OSH 2) , Introduction to Psychology dan jugak Computer Application in Management. Paper psycho n computer application tu boleh jadi penyelamat pointer since paper ni paper 1000. Hehe insyallah boleh A..  Cuma yang membuatkan aku bertambah busy sem ni disebabkan subjek research and training.

Rajin kan first day dah pergi kelas. Be like Masmida :-p


Heaaa selfie satu kali..sebab flawless sangat..haha

Mana lah pergi kaum lelaki kat UUM ni kan.. Kelas banyak didominasi oleh kaum perempuan je. Boring betul asyik mengadap kaum sejenis je..kah kah



See, minggu pertama untuk subjek TOT dah kena discussion untuk projek. Tambah pulak Dr Siti yang ajar, lagi lah semangat..hehe. Untuk subjek ni kitorang dikehendaki handle satu projek yang based on training. Contoh macam buat program kepimpinan or whatsoever dengan budak sekolah, ikbm, kolej dan lain-lain. Jadi, untuk memudahkan kerja kitorang pilih untuk buat program dengan Murid Tahun 6. Hope semuanya okay lah nanti.

No comments:

Post a Comment