Friday, 11 December 2015

HRMC APPRECIATION NIGHT


Assalamualaikum semua. Setelah sebulan, hari ni baru aku berkesempatan update blog. Punya lah sibuk kalah student master, huhu. Entri tangkap muat pun tak ter-update jugak. 
20 November yang lepas, Kelab Pengurusan Sumber Manusia (HRMC) telah mengadakan dinner untuk meraikan pelajar-pelajar semester akhir dan sebagai program terakhir bagi tampuk kepimpinan kelab bagi sesi 2014/2015. Tema malam tu ialah blocking colour.

Untuk malam ni aku diberi tugas biro cenderamata.

Pose dalam bilik jap dengan mek klate ni

Flow dinner macam biasa la, ada persembahan dan sesi cabutan bertuah. Tapi malam tu lebih kepada meraikan mantan ajk dan penganugerahan kepada pelajar cemerlang, berkepimpinan dan berjasa.

Congrats mek Buna dapat anugerah paling berjasa dalam kelab. Yeke ni? Haha

Dr Siti Zubaidah selaku penasihat kelab yang sporting dan banyak bagi nasihat, motivasi serta sponsor..hehe

 With abang sado merangkap mantan presiden hrmc. Hmm kang awek dia tengok abis la aku, haha

Congrats Abang Fadli dapat anugerah pelajar berkepimpinan. Banyak bagi aku guidelines pasal subjek-subjek yang perlu diambil since semester 2 lagi. Tahun depan praktikal kat Sabah jugak katanya.



Antara sebahagian senior-senior HR yang datang. Selamat berpraktikal ye semua.


Barisan kepimpinan HRMC yang akan datang. Semoga dapat menjalankan tugas dengan lebih baik di samping memajukan lagi kelab kita. All the best guys! Once a family always be a family. Cukup lah rasanya aku pegang jawatan sampai semester 5 saja. Lagipun sebab dominan aku join HRMC more to ambik pengalaman dan busykan diri dengan program dalam dan luar universiti. Banyak pengalaman aku dah dapat dari sini. Satu je aku nak ingatkan, jangan pegang jawatan sebab nak popular dan jadi attention seeker. 

Thanks HRMC for the sweet sour momeries! Sekian.