Thursday, 17 September 2015

OF MAZE RUNNER n SEOUL GARDEN


Selamat Hari Malaysia semua. Memandangkan public holiday, aku dengan budak geng hangout kejap petang tadi. Tujuan asal memang nak tengok Maze Runner 2 lah. Nasib baik Akim bawak kereta sem ni, tak payah nak sewa kereta bagai kalau nak keluar, hehe. Around 2.30 petang, Akim pick up kami then terus ke Alor Star Mall. 

Lunch kat SG dulu before wayang start pukul 5.30. 



Tengah masak ramen untuk my oppa. :-p

Jieha, Safwan, and yang sebelah aku pulak, Ain n Akim




Flawless je kamera handset si Akim ni. Rasa nak selfie banyak-banyak, haha


Asyik bergambar and riuh berborak, macam SG tu kitorang yang punya. Lama jugak lepak sini sementara nak tunggu Asar. Abang waiter tu senyum perli je kat kitorang. Do we care? Hahaha




Pape pun Maze Runner ni memang superb lah.Tak menyesal tengok. 


By the way, tadi baru Sir whatsapp kata esok ada kuiz Nego. Eh, seronoknya tak study apa lagi ni. Huhu. Nak baca slide kejap, pastu tido. Good night semua!

No comments:

Post a Comment