Monday, 15 June 2015

CRAVING SATISFIED

Assalamualaikum and selamat petang. Eh rajin pulak update 2 entry sehari ni. Memandangkan gap for the next paper ada lagi seminggu, kasi can iols bermanja dengan blog kejap, huu. Main point nya pasal aku ni yang dah beberapa hari mengidam pizza mengalahkan ibu mengandung. Kesian my roomate yang asyik dengar ayat-ayat craving aku kat bilik, haha. 

Jadi, semalam tak rancang sangat pun. Sengaja ajak si Safwan pi Pizza Hut Jitra. Alangkah bahagianya diri ini bila dia kata 'JOM LA' . Hehe.


Chicken Hawaiian and Barbecue Chicken as our dinner last night. 

At last, my pizza craving was satisfied. I'm a happy girl. :-p


Bagus twin aku ni, ajak ja pi mana mesti dia ON. 



A big thanks to them yang sudi melayan kerenah aku. Haihhh belum jadi ibu mengandung lagi dah mengidam sana sini. Nanti dah preggy mengidam apa lah kan, hihi. FA, mohon awak bersedia dengan perangai mengidam saya ni start dari sekarang..huu. 


No comments:

Post a Comment