Saturday, 23 May 2015

HANGOUT BEFORE FINAL EXAM

 Lepas maghrib pulak seperti yang dirancang, kitorang berlima - aku, Jieha, Izah, Hadi and Fizi terus ke Jitra untuk movie night. Movie yang menjadi pilihan kami semalam ialah Mad Max. 


Overall, movie ni genre action and adventure yang mengisahkan tentang kehidupan di planet yang fully padang pasir , dipenuhi dengan manusia yang berjuang untuk dapatkan keperluan hidup. Memang dahsyat, disaster semua ada lah. Sampai satu tahap ada dua pemberontak - Max dengan Furiosa yang berjuang untuk mengalahkan Immortan Joe, that one pemimpin yang kejam tu dengan pengikut-pengikutnya. Nak tau at the end macam mana? Kena tengok seniri lah, huu. Best movie ni, aku bagi 9 out of 10.





Gambar macam ni wajib ada la bila hangout, tambah lagi dengan tiga orang gadis yang sangat fotogenik ni, hehehehhee. Perasan. Ini yang dikatakan release tension sebelum final exam. Ok guys, bila-bila free kita hangout lagi. Untuk kesempatan ini jugak, aku nak ucapkan good luck untuk semua warga uum dan member-member aku yang lain final nanti. Nak DL lagi boleh tak sem ni? Huhuhu kbai.



No comments:

Post a Comment