Wednesday, 22 April 2015

A NIGHT WITH GIRLFRIENDS


Assalamualaikum. Malam semalam aku dengan bebudak geng lepak sekejap kat Steamboat Bukit Kayu Hitam. Mengidam katanya, huu. Sebelum tu singgah Cmart dulu beli sedikit ration and barang-barang untuk program esoknya. Tapi kali ni Diba pulak tak dapat join sebab tak sihat, selalu kan kitorang berlima.

Peloles dan putih sangat dah kenapa? Biasa la, kombinasi camera360 + flash


Ermmm dapnya..jom main masak-masak. Harga steamboat kat sini quite murah, satu kepala RM 13 

Nampak tak orang pro tengah bakar daging black pepper tu, pebret sangat . Hehe



Makan sampai full sangat rasa macam nak terkeluar balik, huu. Sebab aku denga Jieha puasa so memang tanki kosong dipenuhkan serta-merta malam  tu. 

Around 10.30 kitorang gerak balik UUM. By the way minggu ni dah start paper midterm. Huhu stduy, asaimen, kuiz and presentation pun masih tunggang- langgang lagi. 

No comments:

Post a Comment