Saturday, 28 March 2015

TESTIMONI PRODUK TERBARU MISS MJ


Assalamualaikum. Hari ni nak cerita pasal make up. Haha jarang bebenar la Cik Mas ni nak cakap pasal make up and benda-benda girlish camtu. Tapi petang tadi aku dengan bebudak geng join testimoni untuk produk terbaru Miss MJ. Sabrina tu la ajak dalam sepuluh orang untuk join. Makcik dia sendiri yang tolong make up kan. Sebab selalunya kalau nak keluar manapun make up nipis, takdak la nak letak foundation tebal-tebal, eyeshadow, blusher dan seangkatan dengannya. Dah memang tak reti make up kan, hihik. Lagipun kalau keluar dengan si Fazrul tu, taknak nya dia tengok aku make up bagai. Why lelaki tak suka perempuan make up? Why? HAHA. So, to be simple aku just pakai foundation , bedak tipis, mascara and lipbalm. 


Nampak lain sungguh muka. Garang pun ada, haha. The power of make up. First time make up macam ni. Ada iras-iras Nad Zainal tak? Kahkah. Kalau termasuk Mak Jah tadi, berapa orang dah cakap muka aku macam nad Zainal. Kbai :-p

With Sabrina, model ni. Hehe

Foundation Miss MJ. Smooth, tutup cela dan jerawat. Terbaik! 





Bawang Merah Bawang Putih . Haha muka aku tu ganas pulak..




Dapat free mascara and compact powder, Yeayy!


Ok guys tu je cerita hari ni. Try la pakai produk terbaru dari Miss MJ ni. Anda tidak akan menyesal, guarantee warranty. Eheee. Bye.

No comments:

Post a Comment