Saturday, 1 November 2014

WHAT A HECTIC WEEK !



Assalamualaikum semua..

   Nak dijadikan cerita, memang ni minggu yang penat, busy dan tak cukup tidur..huhu. Mana taknya, dengan assignment lagi..kelas, presentation plus midterm. Nasib baik la midterm ada 2 subjek ja, Business Law n Organizational Behavior (OB). Stay up sampai ke pagi jugak even 2 paper..haha ni la padahnya bila apply konsep 'procrastination'. Risau sungguh dengan Biz Law, sebab ni first time aku ambik papaer Law. Serabut jugak aku, even kitorang belajar dalam bahasa melayu. Sem depan kena ambik paper Labor Law pulak..adehh. 

Case study..hmmmm


Lega dapat siapkan case study T&D ni.

So far, ada lagi 2 assignment group yang masih 'otw' . Due date ada dalam sebulan lagi..tapi sebulan tu pun akan rasa sekejap ja...haha. Esoknya pulak mungkin ada kuiz Staffing. Huu Staffing la antara lecturer yang paling sempoi bagi aku untuk semester 3 ni. Sir Wan Din, stail giler method yang dia guna untuk bagi kuiz. Hadoiiiii.. Teringat pulak dalam kelas hari Rabu tu, sepatutnya ada kuiz, tapi disebabkan chapter yang masuk tu dia tak abis ajar lagi, kira postpone la. And masa kejadian, aku "ter-yeayyyy" pulak dalam kelas. Dia pun cakap, "Haa yang tu dah kenapa melompat ? Suka la takdak kuiz"? Hahaaaa malau giler weh..aku terspontan masalahnya.. huhuuu. *shakes head


Last but not least, rindu si FA ni.. Minggu yang busy sampai nak date pun tak sempat, uwuwuuuu. Masing-masing ada kerja.. tiga hari ni pulak dia kena pergi seminar SPR kat KL. Balik la cepat awok!! :-/

No comments:

Post a Comment