Wednesday, 19 November 2014

HRMC CORPORATE NIGHT


Selamat malam semua.. Semalam telah berlangsungnya Corporate Night Kelab Pengurusan Sumber Manusia UUM untuk tahun 2014. Majlis ini juga bagi merasmikan pelantikan Majlis Tertinggi dan Exco baharu Kelab ini untuk semester hadapan. Majlis bermula pada pukul 9.00 malam dan dirasmikan oleh Dr Faizal, Penasihat Kelab Pengurusan Sumber Manusia. 


Outfit semalam. Tak sempat nak prepare baju cantik-cantik, rembat je mana yang ada..wuuu. Tema korporat pulak tu.

Photobooth HRMC
 Model : Shazana


Menu macam biasa la : Nasi Goreng Chicken Chop, Coslow, Fries, cocktail
Sedap! 

Ramai jugak yang datang dari kalangan senior. Selalunya time dinner, family day and event camni je la nak kenal dengan senior junior kelab. At least dapat mengeratkan lagi silaturahim..huu. Kalau tak, mana la korang nak kenal budak course masing-masing kan..

 Terima kasih atas pengiktirafan yang diberikan..waceyhh..hehe

ada orang dapat lucky draw..eheee

Barisan MT/Exco HRMC 2014/2015 bersama Penasihat Kelab dan pensyarah HR.


So, untuk semester hadapan Puan Siti Zubaidah (baju biru) akan menggantikan Dr Faizal sebagai penasihat kelab dengan harapan kelab ini dapat bergiat lebih aktif dan terus cemerlang, gemilang terbilang.huu.. Majulah HR untuk negara!

1 comment:

  1. wah..menarik...sedap betul nampak Nasi Goreng Chicken Chop tuh..hehe..blogwalking dari blog arepnakbebel :) Followed :)

    ReplyDelete