Thursday, 12 June 2014

TWENTY ONE


Bukak blog. Terkejut. Hembus habuk. Phewww phewwww . Dah berhabuk la nak dekat sebulan tak update. Sorry guys, ni semua sebab final exam punya pasal. Sibuk buat revision la katakan. Hahaha yeke? Fokus sangat!

Cer tengok tajuk entri. Apa kaitan? Besday aku? Dah lepas. Hewhew. Ceghita dia camni, cer tengok pic bawah ni pulak,,,




Moments kat Wechat actually ni. Aku ulang, '' Hubungan percintaan yang serius bermula pada umur 21 tahun ke atas. " Haha boleh paham tak apa yang aku nak sampaikan tu? Based on my observation dan juga pengalaman yang lepas. Cewahhh macam expert dan banyak pulak pengalaman kan? Huu xdak la banyak pun. So yang masih di bawah umur seperti junior-junior aku tu, sorry lah ye. Ini sekadar pendapat aku. Sebab? Contohnya lah kan, ada pasangan yang couple just for fun, untuk hilangkan bosan , nak show off, nak kata depa laku, nak just bermanja-manja, and so on. But, bagi aku, bila dah umur 21 ke atas ni mungkin someone tu akan jadi lebih serious dengan pasangan masing-masing, lebih setia, fokus untuk ke arah hubungan yang halal dan mencintai pasangan masing-masing seadanya. Ikut lah niat masing-masing. And seperkara lagi, be matured k. Memang la aku jenis yang suka spesis abang sado, handsome tera Lee Min Ho ataupun Fahrin Ahmad (eh melampau la) , tinggi, rambut spike, romantik bagai. Tapi actually kan, perempuan ni diorang tak pilih sangat rupa yang penting hati mau jujur, ikhlas, caring, dan lelaki tu mestilah tunjuk effort yang banyak untuk menunjukkan bahawa dia sangat menyayangi kita dan nakkan kita. Ok lets say, antara yang handsome+ romantik vs baik hati+caring which one yang korang prefer wahai gegirls? Tepuk dada tanya iman, huu. Kalau aku, aku pilih yang kedua tu la. Biar tak kacak macam Lee Min Ho asalkan dia caring, baik, pandai jaga hati kita, dan boleh terima kita seadanya. Tu yang penting !



Eh ni apa pulak?:-p

Dapat nickname baru lah pulak daripada someone. HAHA. Krik krik pun boleh. Ikut suka awak lah. 
Apa kaitan? Adakah Masmida Ahmad is falling in love ? Adakah Masmida Ahmad dah move on and dah dapat pengganti di hati ? Hahahhaaha lu pikir la sendiri.

Nak taw cerita? Tunggu episod akan datang. wiwiwiwiii. kbai~ :-)

No comments:

Post a Comment