Thursday, 15 May 2014

BERSAMA FAHRIN AHMAD


Assalamualaikum si gadis yang cantik dan si jejaka yang kacak sekalian. Hari ni rasa happy, eksaited, terharu sesangat. Rasa macam nak bergolek-golek kat padang rumput. Ahahahaha. Happy Mas is happy !! Tengok tajuk entry dah la kan. Behave Mas, behave ! Ohh sorry I just wanna show my happiness right now. Wuhuuu~

Cerita dia camni, pagi tadi aku dapat la mesej dari member aku katanya dia tengah bersama Fahrin Ahmad. Ada program Siptik apa tah under Technologi Management punya program, dia jadi AJK and Fahrin Ahmad datang bagi talk. Ermm let me call him Abang Fahrin la, lagi mesra kot. Hahaha. Aku macam terkejut SANGAT. Betul ka dia ni. Entah-entah nak kelentong aku ja, sebab aku kan minat tahap gaban kat Abang Fahrin sejak dulu lagi. Sebenarnya, dulu suka kat Fizo Omar jugak, tapi sejak dia dah kahwin, rasa suka tu dah layu. Lol. Tapi, Lee Min Ho tetap di hatiku, waceyhhh ! Hmmm dah dia bersungguh-sungguh mengiyakan, aku pun tanpa melengahkan masa dengan penuh rasa berbunga-bunga pi la terus ke bangunan STML tu. Lagipun pukul 12.30 kelas Ecom aku kat BTA13 jugak. Takda la jauh sangat demi nak tengok Abang Fahrin secara face to face. Kesian Safwan kena ikut aku, hihiii.


First time ok dapat tengok Abang Fahrin secara live. Glad to say, dia tersangat la kacak, handsome, tough , and macho in person. Melting wehhh. Rasa macam nak pengsan je tadi, eksaited sangat. HAHAHA over la kau ni Mas. Biaq pi la, sapa suruh dia handsome sangat kan. 

Haihhh la Abang Fahrinku. :-p


Me : Ermmm..nak ambil gambar boleh? (Ekceli nak cakap, Abang Fahrin...nak ambil gambar sekali boleh..? ? Haha tapi tak terkeluar pun macam tu. lol
FA : Boleh !! (Sambil tersenyum macho ) hihikkk 
Mohon jangan jeles. Wiwiwiwiiii. Tapiii.....aku macam tak senyum sangat sebab taktau nak senyum macam mana. Rasa terharu happy sangat macam nak nangis. Eheeeee. Abang Fahrin steady ja. I loike !! Tinggi lah dia ni, dah la tough tahap, nampak aku rendah sangat. Uhuuu~

" Belajar rajin-rajin Mas, nanti lepas grad abang datang melamar okayyy."  Katanya sambil kenyit mata.

K tipu je. Ahahahaha. Jangan mimpi lah Mas. Ok ni ja nak cerita.. Happy tahap dewa sampai masuk blog baq hang. Apapun mission accomplished. Nanti kalau jumpak lagi nak selfie sama-sama sebab tadi sampai terlupa pulak nak selfie. Huhu what a waste !

3 comments: