Friday, 25 April 2014

ME AND MY BROKEN HEART


Selamat malam sayangku sekalian, pheww. Tajuk entri macam aku ja yang broken heart kan. Hmm before that, korang pernah rasa broken heart ? Orang yang pernah terjebak dengan gejala sosial seperti couple ni pernah la rasa, orang single takkan nak rasa perasaan 'bahagia' ni. Tak kisah la in case pasangan curang ka, backstabbing, tipu, flirt2 ngan girl/boy lain, two-timing and yang sama waktu dengannya. Bila dia nak kat kita, bersungguh bagai tapi bila dah bosan senang-senang ja dia tinggal kita terkontang kanting macam hapa lagi. Ehh banyak retis dia boleh buat macam tu. Rasa macam nak humban kat Lautan Hindi ja kan untuk orang yang sesedap rasa nak ssssakitkan hati kita. Aku? TIPU sangat la kalau tak pernah rasa. HAHA padan muka. Tapi tu cerita lama, zaman tak matang. Eh. Biasa la benda-benda cheesy camni kan. Sakit lagi dari rasa luka kat tangan pastu disimbah air garam weh. Giler arh, betapa parahnya rasa sakit putuih cinta tuu. Sobss sobss. Takyah nak sedih sangat lah. Cari jer la orang lain. Ramai lagi kan. Haha. Sembang kemas. Ingat senang ka nak jatuh cinta??? Ok la pasal broken2 heart ni aku tak tujukan kat sesapa pun, sama ada yang ditinggalkan atau meninggalkan tapi untuk sesapa yang mengalami situasi pahit bak hempedu ni aku suggest layan lagu ME AND MY BROKEN HEART by RIXTON .

All I need's a little love in my life
All I need's a little love in the dark
A little but I'm hoping it might kick start
Me and my broken heart
I need a little loving tonight
Hold me so I'm not falling apart
A little but I'm hoping it might kick start
Me and my broken heart

Shot gun, aimed at my heart, you got one
Tear me apart and then some
How do we call this love
I try to run away but your eyes
Tell me to stay oh why-y
Why do we call this love

It seems like we've been losing control
Somebody tell me I'm not alone
When I say

Maybe some part of you just hates me
You pick me up and play me
How do we call this love?
One time tell me you need me tonight
To make it easy, you lie
And say it's all for love


Dapatkan full lyrics kat  SINI . Adious.

No comments:

Post a Comment