Tuesday, 1 April 2014

DINNER - SEOUL GARDEN


Assalamualaikum. Semalam punya cerita, aku, Ikah, Adiba and Jieha hangout ke Alor Star. Nak dijadikan cerita, kitorang semua bukan expert pun jalan area sini tapi pakai redah ja dengan bantuan signboard, Ish3..yela mana taknya, sorang dok Penang, sorang lagi Johor, Pahang plus Terengganu. Aku pulak jarang mai Alor Star ni, so mana la nak ingat jalan tu. 

Matlamat utama hanyalah nak teman Diba beli kain pasang kat Nagoya. Pastu, terus ke Alor Star Mall untuk dinner. Seoul Garden dijadikan pilihan utama. Pheww bajet korean sangat makan kat situ. To be honest, ni kira first time la aku rasmi Seoul Garden kat sini. Lol noob giler kan. Mohon jangan gelak kat aku. 





 Opsss. Ni pic google. saja nak bagi imageview lebih . Hiks
 


Kitorang pilih set student meal dinner tu. Macam biasa lah - dah bayar korang booleh ambik ja apa yang korang nak makan asalkan jangan membazir. Pakai ambik ja apa yang ada untuk steamboat tu, kimchi and yang paling aku suka beef black pepper dia. Thumbs up lah !


Pic credit to Abang Waiter. Haha

Aummmm. Btw Diba tu dah macam kembaq kak Heliza Helmi pulak kan.

 Diba n Jieha

 Ikah n Jieha

Sibuk membakar beef black pepper. Hiks

Banyak bergambar sungguh kami ni. Haihhhhh. 

Snap lagi sampai hangit apa yang dimasak. -_-

Amboiii macam nak kiss je. Macam nak kisss je. Hewhew

pic selfie WAJIB ada. :-p

Memang kenyang teramat lah. macam-macam disumbat dalam perut umpama puasa 3 hari..lol. Bak kata Jieha, kalau tak muat kat perut sumbat kat pipi. Haa sebab tu lah pipi aku makin tembun. sobss.

Lepas makan- shopping pulak. 


Last but not least, jalan-jalan then terjumpak lukisan pray for MH370 ni. Sebak.
Speechless. Hmmmm.


Jumpak lagi di next entri, readers. Sekian.

No comments:

Post a Comment