Wednesday, 23 April 2014

ALL OF ME


Ada satu lagu lagi nak share dengan korang, i bet ramai giler la pernah dengar lagu All of Me by John Legend ni. Awesome tahap infinity weh, even aku pun dah addicted to this song. Sangat sangat sangat sweet, romantik, bermakna and terbaik lah.

Boleh cari lirik kat sini, and dengar kat youtube .

chorus , 

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh



, and part yang aku paling jatuh hati of course, ''...'cause all of me loves all of you, love your curves and all your edges, all your perfect imperfections.." . ouch so sweet, sesuai la kalau a man nak nyanyikan lagu ni kat pasangan dia dengan penuh perasaan. Konpem pasangan dia terharu sampai bunuh diri. Haha ni hiperbola !



Mohon nanti future suami ittew nyanyi lagu ni masa keluar dating sesama. wiwiwiwi. so please, my future man, please HAFAL lirik lagu ni. KALAU awak nyanyi lagu ni kat saya, memang saya terharu sangat sangat lah sampai nak sayang awak setiap saat. Tu baq hang. 

K BYE. 

2 comments: