Friday, 3 January 2014

2014 RESOLUTION


2014 Resolution? 

Disebabkan kekangan  masa, aku agak terlambat untuk update azam tahun 2014 ni. tapi before tu aku nak review sikit azam 2013 yang dah accomplised or belum.

Kerajinan tu steady ja, tak rajin sangat and tak malas sangat. Haha yaka ni? Masih menjadi anak yang taat pada perintah ibu bapa, berat ideal tu dah dapat kot sebab tu nampak makin chubby sekarang. Then, aktiviti blogging masih diteruskan sampai ke hari ini. Erm apa ja yang kecundang? First, pasal cinta hati tu la. Putus di tengah jalan, lol. Pastu, lesen kereta tak sempat test lagi.

Ni 2014 punya, check it out , 

1. Fokus study - since aku dah melalui semester satu sebagai pelajar universiti, baru aku tau banyaknya komitmen dengan kuliah, tutorial, assignment, aktiviti dan lain-lain lagi. So, insyallah aku nak berusaha capai CGPA 3.0 ke atas, kalau 3.5 lagi lah bagus kan. 

2. Terus menjadi anak yang baik dan mendengar kata

3. Pasal lesen tu memang aku nak setelkan cuti semester ni nanti .

4. Blog - Blog ni dah kira macam diari hidup aku plus port nak luahkan perasaan even ada jugak beberapa part yang aku tak cerita secara sepenuhnya. So, aku memang akan terus berblogging

5. Love - Bosan ke takdak couple? Tak up to date? Mohon clash la weh, ini semua donia semata-mata, haha. To me, dengan adanya members yang happening, caring, sporting, dan havoc aku tak perlukan couple buat masa sekarang ni. Replacement? Ada someone yang aku adore tu - biar aku ja yang tahu siapakah gerangan dia. Rilek la, kita tak tau pun siapa jodoh yang Allah dah tetapkan. Kalau bercinta banyak kali tapi dia bukan jodoh kita, apa point weh? Think. Bazir duit, masa, tenanga, and macam-macam lagi.




Haa ni ja lah kot resolution untuk tahun 2014. Semoga terlakasana !

8 comments:

  1. Aiman Faiz ke? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh blah comment as anonymous. erm ramai yang bernama Aiman Faiz dalam dunia ni. :)

      Delete
  2. Jaga-jaga dia dah ada awek. Tak payah nak adore sangat. :)

    ReplyDelete
  3. kau awek dia ke? haha. Kau tak tahu pun siapa yang aku adore tu. Awek je baru, bukan isteri atau tunangan orang lagi. Anything can happen. :)

    ReplyDelete
  4. Boleh tahan gatai hang ni. Haha. Saje je nak test hang. Diam-diam ubi berisi rupanye. Apa-apa pun goodluck. Semoga bahagia. :)

    ReplyDelete
  5. haha aku rasa macam kenal lah sapa. tapi tak kisah lah. biasa la nak adore orang ni, xdak lebih-lebih pun. terima kasih .

    ReplyDelete
  6. Haha. Baguslah kalau hang dah kenal sape. ;)

    ReplyDelete
  7. Erm.. macam kenal ja aku kata.. tapi tak sure sapa.. apa ni, dok stalk pulak.. takmau bgtaw ka anda siapa.. huhuu

    ReplyDelete