Saturday, 14 December 2013

ROMANCE NIGHT DINNER PRS 2013


Assalamualaikum semua. 11/12/2013 yang lepas aku join dinner Pembimbing Rakan Siswa (PRS) yang bertempat di Dewan SAC, UUM. Dah disedia maklum aku join PRS ni start dari awal semester, tuptup dah nak dekat 5 bulan bersama ahli-ahli PRS yang sporting. Dinner ni bertemakan 'Romance Night' tapi aku tak ikut tema pun sebab tak sempat nak cari dress, huu. Objektif utama Dinner PRS ni adalah untuk meraikan semua ahli prs sama ada dalam kalangan senior mahupun junior dan mengeratkan lagi silaturahim antara ahli.




Majlis bermula pada pukul 9.00 malam sejurus sahaja ketibaan tetamu kehormat, En Nik Zulkamal, Puan Syafinaz dan yang lain-lain. Dekorasi yang simple but nice, ditambah lagi dengan dressing diorang yang vouge tu cukup menyerikan lagi majlis kitorang pada malam tu, cewah.


Ada satu aktivitu yang agak sweet la, bertajuk Putera mencari Puteri. Benda ni bermula dengan 5 orang Putera yang dikehendaki mencari mana-mana Puteri untuk diorang dalam kalangan yang ada dalam dewan tu. Yang kat atas pentas tu masa dah dapat pasangan masing-masing. Random choose mungkin or tak sure la kalau diorang pilih gf diorang sendiri. Siap kena miming lagu romantik lagi tu sambil cat walk. Habis sweet la tu..hehe.

Seterusnya, Dinner kitorang diserikan lagi dengan persembahan akustik dari kalangan budak PRS sendiri, yang intake semester 1. Diorang nyanyikan lagu Rindukanlah by Encik Mimpi dan Penipu by Mark Adam.



Next duet lagu dari sapa nama diorang ni aku tak tau, huu

Comel tak misai ittew ?Pheww

Memang sesuai dengan safwan ni. Haha


Shahrul Robani a.k.a Ayoy perform lagu Sandiwara Cinta dengan Kau Ilhamku.
Boleh tahan la suara, ceceyh

Mek Kelantanese, Zana

Macam comel je... hihikk

Bibiaq ittew seksi aihh

Princess Kaizora . Fefeeling princess jap. :-p


With Abe Ngah, mentor grou. Ore Klate jugak.

Bukan boleh nampak cermin besar, asyik nak snap gambar je la dengan si Safwan ni.

At last, majlis berakhir pada jam 12.00 selepas semuanya selesai. Aktiviti untuk tahun ni boleh stop dahulu macam yang En Nik kata, fokus kat final exam. Then, lepas final baru ada next TOT kat Sedim - jungle trekking , water-craft, flying folk n etc., Wuhuuuu bestnya...and of course aku akan join. Insyallah tahun depan PRS akan menganjurkan aktiviti-aktiviti yang lebih menarik dan bermanfaat. Go PRS go ! We share, we care. You don't share, we don't care. 

Adious.!

No comments:

Post a Comment