Friday, 20 December 2013

FINAL EXAM IS JUST AROUND THE CORNER


Selamat petang semua. 

Minggu depan 24.12.2013 aku dah start final exam, korang pulak bila? Paper Management dengan Kenegaraan pulak tu. Huu, awat la dok buat satu hari sampai dua paper padahal banyak lagi hari lain. Berat dah rasa..

Sekarang nasib baik kelas dah habis, boleh jugak nak study week seminggu. Library pulak penuh la dengan students sebab dah nak final. Kalau hari biasa, tak la seramai ni. Aku pun tengah buat revision jugak kat library la ni. Serabut perut semua ada.. Huwaaaaaaaaaaaaa. Rilek brader, rilek Mas. 

Ok la tak dak apa sangat yang aku nak bebel ni. Jush nak wish good luck la kat sapa yang akan menghadapi final exam. Jaga kesihatan okay.. Wish me luck too.













Sayonara. :)


No comments:

Post a Comment