Thursday, 26 December 2013

1ST ANNIVERSARY


Ohayogozaimas mina san, 

Hari ni aku nak update pasal anniversary blog aku ja. Baru teringat yang blog purple ni dah setahun pun beroperasi. Sebenarnya, 23/12 hari tu tapi baru semalam aku teringat..huu.




See, first entri masa aku baru buat blog ni. Noob ja, nasib baik dapat pertolongan Farid tu. Hihik



                                 
                                 So, Happy First Anniversary, diarimrsmcbride.blogspot.com

Masih bertahan n hoping that aku mampu untuk menjadi blogger sampai bila-bila lah. Oh ya, bersempena dengan blog yang dah berusia setahun ni, aku plan nak tukar header tapi nanti la lepas final exam habis. Hmm so readers, teruskan mengintai blog aku, okay ! Sekian.

No comments:

Post a Comment