Thursday, 28 November 2013

FREEDOM

Assalamualaikum semua. Hari ni entri sesimple habis mungkin. Aku pun sekarang tengah sibuk training and rehearsal untuk persembahan muzik iringan Brassband bersempena dengan Hari Konvokesyen Universiti Utara Malaysia bermula 30 November sehingga 3 Disember 2013.Member-member peliks, baru sem 1 dah boleh join show untuk konvo. Bukan sebab apa pun, ada basic band ja. Huu.

Ok guys, actually selama sebulan ni makna kata bulan ni la, tercetusnya sesuatu yang begitu memberi kesan antara aku dan orang yang terlibat tu. Malas la nak story panjang kan. Berbalik kepada tajuk entri kali ni, 'Freedom'. Agak-agak apa? Tapi memang betul-betul rasa freedom la, since dah tak leh go on lagi dah. Alhamdulillah dapat settle secara matang, mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku. 




Credit to my bestie, Muhammad Fuad for this pic. Dia yang banyak memahami, menasihati, menolong, take care, sharing, ada time senang and susah etc. Kadang-kadang bersama sahabat tu lebih baik dari bersama bf/gf kita bak kata tweet famous @MohonClash. Haha promote twitter pulak.

Ok la tu ja pengisian kali ni. Thank you so much plus sorry tahap infinity lah pada SI DIA.

No comments:

Post a Comment