Monday, 9 September 2013

ORIENTATION WEEK - DAY 5


Assalamualaikum. Fuhh lambat update pulak tentang orientasi hari ke-5 ni. Busy la katakan. Hari ni pun dah start kelas. Nak dijadikan cerita pagi hari tu aku dengan roommate terbangun lewat. Huhu memang tak sedar langsung taw. Bukak mata tengok eh kenapa cerah semacam ja bilik ni? Tengok jam dah pukuk 7.50am. Apa lagi aku dengan Jieha bukan main cuak la, then Jieha call salah seorang kak senior bagitaw kami bangun lewat. Nasib baik kak tu rilek ja tak marah. Ish ishh..haha.


Aktiviti hari tersebut ialah Campus Tour Treasure Hunt. Kitorang dibawa menjelajahi kawasan kampus oleh kakak-kakak fasi. Fyi, UUM ni sangat la luas sampai confuse aku dibuatnya. 



College Of Business UUM




Meet new friends - Jieha, Adiba, Ikah, Shazana


Tempat menunggu bas. Tak susah nak dapatkan bas sebab bas akan rotate dalam masa setengah jam.


Selesai tawaf satu kampus tu, kitorang balik ke Dpp. Rehat kejap and get ready untuk aktiviti sebelah malam.

Majlis Malam Apresiasi Seni ni bermula pada jam 9.00 malam. Setiap dpp dikehendaki mempersembahkan tarian, nyanyian , sketsa atau sebagainya mengikut pilihan masing-masing.






Cheers dari Dpp Petronas..semangat kau~


Lastly, tarian Xi Shua Shua oleh semua fasi yang terlibat. Not bad la..huu.

Most of persembahan dari Dpp memangg menarik and funny. Walaupun masa yang diberikan terhad, tapi diorang yang take part dalam persembahan ni mampu lakukan yang terbaik. 


Ok setakat ni saja untuk orientasi hari ke-5. Jumpa lagi di next entry..bye.



















No comments:

Post a Comment