Wednesday, 28 August 2013

UUM - PREPARATION


Assalamualaikum. Hari ni nak story tentang preparation aku untuk ke universiti. Haa korang yang lain tu camna? Mesti dah siap packing barang semua, tunggu nak start enjin kereta je kan kan..hii. 


Surat tawaran rasmi dari UUM dah selamat sampai di rumah.

Dokumen yang perlu dibawak semasa hari pendaftaran..hope takdak yang tercicir.

Yuran pun dah selesai dibayar hari Isnin lepas. Mahal dowh.. So please belajar elok-elok Masmida Ahmad..nasihat diri sendiri, huk.


Berlungguk-lungguk belum dikemas. Abah suruh bawak banyak-banyak macam aku nak dok kat Sintokyo tu 4 tahun tak balik2 rumah dah..haha.

Stationeries. 

Latest punya checklist document semalam. Tengok la bilik pun dah macam tongkang pecah. Blur sikit pic ni, huu


Pagi ni start kemas pakaian. Bab pack in and pack out barang la aku paling tak suka buat plus malas..haha. Besar sangat tak luggage tu, mak la suruh bawak yang besar macam tu. Entah muat ke tak kereta. Baju kurung bawak banyak untuk ke kelas.. :-p

Ration kena banyak bagi yang kuat makan macam aku ni, hik


Letih2..aku kena siap packing barang at least before Jumaat nanti sebab hari Sabtu tu buat    majlis pertunangan akak aku pulak. Hari Jumaat tu jugak anak menantu sebelah abah nak datang tido sini, so mesti tak menyempat dah nak kemas hari tu. Ditambah lagi dengan anak sedara yang buas dan kecoh belaka, huhu. Hmm..4 days to go. Kenapa aku macam tak cukup ready ni? Lol. Semoga semuanya dipermudahkan..aminn. 


Kbai.













4 comments:

  1. Salam..nak tya awk minta direct trs ke uum ke cz dpt surat dri diorg??

    ReplyDelete
  2. wslm.. sy apply guna upu tu la.. dia mmg akan bagi official letter pun kat kita. :)

    ReplyDelete