Thursday, 1 August 2013

CATHY MAGIC CREAM & ABUSE TINT


Hai hai haiii. 

Entri kali ni izinkan aku untuk promote dua jenis produk yang baru aku gunakan baru-baru ni. First, Cathy Magic Cream. 

Tengok cover dia tu, comel kan dengan polkadot putih pink gitu. Magic Cream ni berfungsi mencerahkan kulit kita dalam hanya beberapa saat sahaja. Boleh pakai di tangan, muka, badan dan lain-lain. Serious tak main-main, kesan dia memang cepat sangat bila pakai pastu kulit korang akan bertukar jadi cerah sebab ia mengandungi kandungan L-Gluthathione yang tinggi. Besides, magic cream ni jugak mampu melindungi kulit kita daripada sinaran UV. Tak percaya? Try la sendiri. Aku pun baru menggunakan produk ni nak dekat seminggu, thumbs up lah ! 


Next, Obuse Tint.(Satu lagi yang famous Tony Tint)  Apa ni? Obuse Tint ni function dia lebih kurang lipstik tapi ni jenis cair. Gegirls, try guna Obuse Tint ni kat bibir . Memang best, boleh buatkan bibir korang kelihatan merah-merah pink comel gitu haa. Disebabkan kurang gemar memakai lipstik yang terang, aku prefer ni ja . Harga pun murah. 


Pakai sikit pun, bibir dah boleh jadi pink camni. Comel tak Kak Ton? :-p


Sejak bila tah aku ni lebih alert dengan penjagaan kecantikan segala bagai ni, plus dah lebih ke arah feminism dah. Mungkin disebabkan usia yang dah berginjak ke 20-an. Mungkin la, haha.

Okay gegirls, tunggu apa lagi. Sapa yang tak pernah try lagi, sila la try. 

Nak order or info yang lebih details?

PM di FB ni, 

No comments:

Post a Comment