Thursday, 18 July 2013

TANAKA OH TANAKA


Selamat pagi. Salam 1 Malaysia. Salam 9 Ramadhan.

Entri hari ni just nak promote bedak sejuk Tanaka kat uolss. Rasanya ramai dah tahu kot tentang bedak tanaka ni since makin digunakan among gegirls termasuklah hot stuff - Nora Danish, Nisa Kay, Amoi Heaxa and so on. Aku pun tak terkecuali untuk mencuba. Lebih kurang sebulan jugak start pakai Tanaka ni. 

Take note ya, bedak ni memang menunjukkan kesan positif di mana parut jerawat kat muka pun dah semakin mengecut. Tapi takda la hilang semua sekaligus. Lagi satu, lepas bangun tidur ja muka dah tak berminyak sangat. Before this, bangun tidur ja muka mesti macam berminyak ja. Step by step la kan..at least bagi kesan positif kepada si pemakainya. :-)




Cara nak pakai senang ja, renjis air di muka sikit macam kita pakai bedak sejuk. 







Tak payah gelak tengok muka mak jemah tengah bertanaka ni. huu


For more info about Tanaka, boleh tengok FB my sis ni. Dia ada jual produk lain jugak secara online.

atau visit blog dia, 

ataupun boleh WhatsApp terus - 012 473 5681


Ok guys, yang berminat tu sila contact link yang aku bagi tu! Bye~

2 comments:

  1. momoy pun dah try.
    tapi belum rview lg. hihi
    selamat bertanka dear

    ReplyDelete
  2. ye momoy..hehe nanti mesti ok ja. :)

    ReplyDelete