Saturday, 27 July 2013

MASIH ADA PELUANG


Selamat pagi pembaca blog mrs mcbride.       Hope korang semua sihat. 

Happy, mrs mcbride is happy.

Why? 




At last dapat jugak register ko-k .Orkestra Kumpulan A. Masa mula-mula nk try hari tu tak boleh, ko-k ni dah full katanya. Tapi dua tiga hari lepas tu aku cuba bukak balik link u pastu laju ja dah boleh register. Fuhh nasib baik, sebab memang nak ko-k ni pun since dah lama sangat tak join band. Takkan nak join ko-k SUKSIS and Palapes pulak. Memang tak lah, ketinggian tak mencukupi huu. 



Antara khazanah yang masih disimpan. Dalam ni ada banyak skor lagu orkestra plus lagu formation untuk euphonium. Sampai bila-bila pun akanku simpan folder ni. Cewah.



Kalau dapat feeling2 lagu ni kat rumah memang best. Ada sesapa nak kasi hadiah euphonium sebijik kat aku? :-p

Kalau boleh nanti nak try main trumpet pulak cuma kena back to basic la teori tu sebab dari bass clef kepada treble clef. Hmm buku teori pulak tak jumpak, mana la aku letak. Selalu ada ja kat rak buku lama tu. Huk. 

Sokay, try cari jugak sampai jumpak. 

Tak ada watermark pulak kat gambar dalam entri ni. Update pakai hp ka, malas nak edit dah, huu. Tapi line kena peghh peghh la. Nasib baik pakai digi. :-)


No comments:

Post a Comment