Friday, 8 February 2013

I WANT IT TO BE MINE

Assalamualaikum awak-awak yang comel dan handsome. Lamanya rasa tak update blog, lebih kurang tiga minggu jugak. Biasa la Mrs Mcbride ni kan kerja part-time, so hari-hari agak buzy dan letih tau tak? Wuu.. Saat ni just nak luahkan keinginan aku yang nak memiliki sepasang Peplum kaler purple yang masih belum tercapai. Seriously, nak sangat. Sesiapa boleh tolong beli? Ahaha jangan nak mengada la Mas. Sokay...sokay...my second salary nanti, i will get it by hook or by crook. 


Ni la dia..purple crepe moss. Cantik kan? Ta kira la even plain pun, tapi kaler ni cantik bagi aku. Tak cantik? Korang punya pasal la, hehe. Actually aku tak berminat sangat nak beli via online shop sebab takut tak memuaskan . So, aku akan beli kat Peace la nanti boleh try sekali terus. Hey peplum, wait for me okay? *kenyit mata* 


Ok tutup cerita pasal peplum tu. Petang tadi..aku keluar la, nak beli hadiah untuk Nad punya wedding hari ahad nanti. Before that, aku pergi BSN kat Parit Buntar tu. Hari Jumaat biasa la ramai orang kan, tapi Ya Allah tak tau nak kata la punya lambat diorang buat kerja. Kaunter sampai 5 ada, tapi yang bagi service 2 ja. Aku tak paham betul la, korang kekurangan pekerja ka apa.? Dah tu, lambat pulak. Poor service. So Malaysian la.. Makcik yang dok sebelah aku tu tah berapa jam dia dok merungut cakap macam-macam, huu. Nasib baik aku sabar lagi tadi, kalau tak sorang-sorang dah kena soft torture tadi, hukhuk. Tu la aku rasa diorang patut improve sikit service tu, bukannya aku tak sabar tapi dah nampak sangat slow motion, haisshh.

Ok guys, itu ja aku nak story. Bye. *lambai tangan* :-)

No comments:

Post a Comment