Monday, 21 January 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal- kenalan

Hai hai hai. Erm saja la nak join segmen yang my junior kesayangan, Khairil Hassan  ( yeke junior kesayangan ? hehe perasan pulak dia nanti) suggest tu. 







Follower Cik Masmida setakat ni 52 orang..huu. Sesiapa yang berminat join je la okay. *peace*

23 comments:

  1. done follow :D

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. done follow :) join segment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  3. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..wc... okeh dok promote jugak ni khairil.. hehe

      Delete
  4. Assalamualaikum ^^ Singgah dari segmen yang sama . Done follow you . Follow me back oke ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    Singgah sini dari segmen yang sama...
    Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  6. feel free to visit n follow me here http://shadownbla.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. Follow blog ni. Like page awak n follow tweet awak jugak :D * kalau takde tweet n page tu takpe la. still SD follow blog awak :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil.html

    Jemput join segmen saya yang tak seberapa ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    Saya ucapkan ribuan terima kasih bagi yang sudi join segmen saya ni.. SENYUM SOKMOLAH

    ReplyDelete
  8. singgah n follow

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  9. hai, salam perkenalan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

    ReplyDelete
  10. hai, salam perkenalan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

    ReplyDelete
  11. hai hai ! sy pun dr segmen yg sama ! btw, done following u. follow sy balik ya ? please and thankgyu ! singgah2 !

    http://amalhusnafauzi.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_22.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yang sama.. follow me ! done follow u.

    http://amalhusnafauzi.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_22.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  14. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  15. Done Follow!!
    join segmen yang sama mcm awkk... jemput melawat balik blog budakPj..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/2013/01/try-join-segmen-tambah-follower-sambil.html

    Salam Perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  16. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  17. Jalan jalan dari segmen sama. Follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen http://www.mohdfauzrin.my/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete
  19. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete
  20. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete